Trattoria Italiana – den nya restaurangen på Hotel Jämtkrogen i Bräcke

Efter en spännande renovering har vi åter öppnat vår nya restaurangen i Bräcke, på Hotel Jämtkrogen.

Inredningen i restaurangen, liksom menyn, är inspirerad av våra många resor till Italien, samt alla kreativa italienare som vi träffat på vägen. Självklart skulle vi inte vara oss själva, för att inte lägga en touch av Jämtland till mixen. Det är därför du hittar lokal fisk och kött på menyn.

Uteservering TRATTORIA ITALIANA – DEN NYA RESTAURANGEN PÅ HOTEL JÄMTKROGEN I BRÄCKE

På morgonen serverar den nya restaurangen på Jämtkrogen frukostbuffé, lättare rätter och pasta till lunch och hela menyn till middag. Hela dagen serverar vi även efterrätter, glass och gott Lavazza-kaffe. Det är lätt att upptäcka oss från vägen, då vi ligger precis längs med E14.

Vår nya restaurangen i Bräcke har plats för 60 gäster inne och över 50 ute, på terrassen.

Vi har öppet för service måndag-söndag 12.00 – 20.00, med längre öppettider på fredagar och vid speciella tillfällen.

Nytt Restaurang Bräcke Hotell Jämtkrogen

Ett av dessa speciella tillfällen är den 8 juni 2024. Bräcke Cruising!
På cruisingslördagen kommer vi att ha öppet från 12.00 till 22.00, med ytterligare 120 sittplatser och bord uppställda i trädgården!
Från terrassen samt borden i trädgården kan du se bilarna köra förbi. Jämtkrogen ligger direkt vid cruisingsleden, längs E14. Följ med på cruising, fika, drinkar och en specialmeny, designad av Gimårasten-teamet!

Uteservering restaurang Bräcke Hotell Jämtkrogen. Glada gäster på den nya italienska restaurangen i Bräcke, Trattoria Italiana, belägen på Hotel Jämtkrogen

Vi hoppas att du kommer att njuta av den nya andan och den italienskt inspirerade menyn, på Trattoria Italiana – den nya restaurangen på Hotel Jämtkrogen i Bräcke.


Fler erbjudanden & händelser kommer snart. Följ våra senaste uppdateringar på Facebook

Hotell & Restaurang Jämtkrogen
Boka ditt bord idag!
Ring: 0693 105 05 eller mejla info@jamtkrogen.com